peluang keemasan untuk anda Miliki Front Load Washer Serendah RM99.00 /Sebulan

Nak tukar mesin basuh baru ? mesin basuh sedia ada asyik rosak je ?

tapi bajet tak ada nak beli cash ?

Jangan sedih-sedih ! dengan serendah RM 99 sebulan, anda sudah boleh memiliki sebuah mesin basuh baru yang lebih power beserta 5 tahun servis

tanpa kad kredit | tanpa slip gaji | Tanpa Deposit

Anda mungkin ada masalah berikut kan ?

Nak beli di kedai bayar bulan-bulan tapi ….

Tak ada kad kredit

Tak ada slip gaji

Kena bayar deposit pulak

Hari ini, masalah diatas, bukan lagi masalah.

Kerana sk magic dengan koloborasi bersama samsung menawarkan peluang yang sangat susah untuk anda dapatkan di kedai.dengan serendah RM 99 bulanan, anda boleh memiliki sebuah mesin basuh baru di bawah tanpa perlu slip gaji, kad kredit mahupun sebarang bayaran deposit !

Front Load Washer with AI Ecobubble™, 10KG

Menarik bukan ? Rasa nak tempah sekarang jugak sebab tak banyak syarat.. Lepas tu bayaran bulanan pula murah sangat. susah nak dapat macam ni !

tanpa kad kredit | tanpa slip gaji | Tanpa Deposit

SAMSUNG Front Load Washer with AI EcoBubble Didatangkan dengan 2 model

Fungsi

SAMSUNG Front Load Washer with AI EcoBubble WHITE

SAMSUNG Front Load Washer with AI EcoBubble  inox

Jom kita tengok  kelebihan Samsung Front Load Washer with AI Ecobubble™

Perbandingan antara mesin basuh Front Load Washer with AI Ecobubble™ Dengan Mesin basuh jenama lain.

Jenis Mesin Basuh

Model Biasa

Front Load Washer with AI EcoBubble™ White

Water

Consu-

mption

Water Consumption

Higher water consumption

Less water consumption

Washi-

ng

Quality

Washing Quality

Moderate cleaning

Excellent cleaning

Tempera-

ture

Temperature

Only 40 to 60 ⁰C for 14kg and above

Selection of 15, 30, 40, 60 and 90 ⁰C

RPM

RPM

700

400, 800, 1200 and 1400

Others

Others

Nil

AI Function, Smart Thing App, EcoBubble
EcoBubble

Energy

Effici-

ency

Energy Efficiency

Less energy efficient

More energy efficient

Fungsi Front Load Washer with AI Ecobubble

Fungsi EcoBubble

eco bubble merupakan teknologi tinggi yang dipatenkan oleh samsung.

dengan teknologi ecoBubble,detergen akan ditukarkan kepada buih yang akan meresapi ke dalam fabrik dan seterusnya menghilangkan kotoran pada fabrik.Pada masa yang sama, melindungi warna dan tekstur fabrik pakaian anda.

Kelebihan teknologi eco bubble akan memastikan..

menghapuskan kekotoran pada pakaian dengan lebih pantas

dengan ecobubble ianya akan menembusi kekotoran pada pakaian 40 kali lebih pantas berbanding dengan cecair pencuci pakaian . Hasilnya pakaian anda lebih bersih berbanding cucian menggunakan mesin basuh yang lain.

pakaian tidak akan rosak

kebarangkalian untuk pakaian anda rosak seperti penggunaan mesin basuh yang lain amat rendah, kerana teknologi ecobubble akan memelihara pakaian anda dengan menyediakan "cushion effect" semasa cucian.

menjimatkan tenaga

teknologi ecobubble memberikan cucian yang lebih efektif sama seperti menggunakan air panas semasa cucian.

Mesin basuh dengan teknologi AI ( artificial intelligence)

Mesin basuh Front Load Washer with AI Ecobubble™,  dilengkapi dengan teknologi AI.

ini Sebab kedua untuk anda lupakan mesin basuh anda yang lama tu dan beralih ke mesin basuh sk magic samsung ini.

Weight sensor

Sensor ini akan mengesan berat pakaian anda secara automatik dan kemudian menetapkan jumlah detergen dan air yang diperlukan untuk proses cucian tersebut.

water sensor

Teknologi ini akan mengira jumlah air yang diperlukan untuk proses cucian mengikut berat jumlah pakaian yang dibasuh.teknologi ini memastikan penjimatan penggunaan air yang lebih efisien.

soil sensor

mengesan tahap kotoran dan kehadiran tanah jika ada pada pakaian. Dan sistem akan menambah penggunaan detergen secara automatik untuk menjadikan cucian lebih bersih dan suci.

detergent sensor

Dengan teknbologi ini, Sistem akan mengira jumlah detergen/serbuk pencuci yang diperlukan secara automatik berdasarkan berat cucian,jenis cucian dan kehadiran tanah/kotoran pada pakaian.Dan detergen/serbuk pencuci ini akan disalurkan secara automatik tanpa perlu anda susah-susah menambah secara manual.Fungsi ini akan menjimatkan penggunaan detergen atau serbuk pencuci anda!

Kelebihan teknologi ai pada mesin basuh ini akan……

Tiada pembaziran Air dan serbuk detergen setiap kali cucian

Hassle Free

Biarkan sahaja sistem ai decide apa yang patut dilakukan semasa porses cucian menggunakan mesin ini

hygienic cleaning

fungsi hygiene steam akan menjadikan pakaian anda lebih bersih dan 99.9% bebas bakteria dan alergen.

Drum Clean+

Drum mesin basuh anda akan sentiasa bersih dan bebas dari kotoran.dengan fungsi drum clean+ ini, sistem akan menjalankan pembersihan pada drum mesin basuh anda dari pelabagi kotoran seperti lumut,tanah dan pelbagai lagi secara automatik.

Fungsi ini akan…

Drum mesin basuh yang tidak pernah dicuci akan menyebabkan bau serta meninggalkan kotoran pada pakaian anda semasa cucian.maka dengan fungsi ini mesin basuh anda akan lebih bersih dan bebas dari bau serta kekotoran tersembunyi seperti lumut,lebihan detergen/serbuk pencuci dan macam-macam lagi kotoran yang anda tak nampak.

ini keadaan Drum Mesin Basuh Yang Tidak Dicuci 

masa basuhan lebih pantas

kini pakaian anda dapat dicuci bersih dalam hanya 59 minit.dengan teknologi ecobubble dan speed spray,proses cucian lebih pantas disamping hasil cucian yang sempurna.

senyap dan tidak mengganggu

dengan teknologi innovative VRT Plus tiada lagi bunyi yang kuat semasa proses cucian,walaupun ketika proses spin

cucian intensif

Bubble Soak

fungsi bubble soak akan memastikan pakaian yang kotor betul-betul bersih,walaupun kotoran degil seperti darah,kesan tumpahan teh,wine,kosmetik atau kesan kotoran dari rumput.

5 tahun servis percuma

anda akan menerima 5 tahun servis percuma secara berkala seperi berikut.

Setiap 6 Bulan

Levelling

Clean Drainage Pump Filter

Clean Exterior

Clean Inlet Valve

Clean Door Rubber Seal

Residual Water Removing

Clean Detergent Drawer

Drum Disinfection (Steam)

Setiap 18 Bulan

Change 2 in 1 Filter

Premium Inspection

tanpa kad kredit | tanpa slip gaji | Tanpa Deposit

spesifikasi Front Load Washer with AI Ecobubble™, 10KG

Star Rating/Penjimatan Elektrik

5 Bintang

Kapasiti (kg)

10 kg

Suhu Air

15 / 30 / 40 / 60/ 90

Pilihan RPM

400 / 800 /1200 / 1400

Motor Warranty

20 tahun

Warranty Produk

5 tahun

wash program

23

Key Features

  • Eco Bubble
  • AI Wash
  • AI Control
  • Drum Clean+
  • Hygiene Steam
  • Digital Inverter Technology

pelan pembayaran

sk magic samsung washer ditawarkan dengan 2 pelan pembayaran sewa bulanan

tak perlu kad kredit

tak perlu slip gaji

Lite (Washer White)

RM 99
00
Monthly
  • Sewa Beli Selama 5 Tahun
  • 5 Tahun Servis
  • Waranti 5 Tahun Sahaja, Tiada Servis

Basic (Washer White)

RM 119
00
Monthly
  • Sewa Beli Selama 5 Tahun
  • 5 Tahun Servis
  • Waranti 5 Tahun
  • major servis setiap 18 bulan

Special (Washer White)

RM 129
00
Monthly
  • Sewa Beli Selama 5 Tahun
  • 5 Tahun Servis
  • Waranti 5 Tahun
  • minor servis setiap 6 bulan
  • major servis setiap 18 bulan