samsung WindFree™ Premium, 2.0HP air conditioner

inilah Peluang Keemasan Untuk Anda Miliki penghawa dingin Serendah RM119.00 /Sebulan

tanpa kad kredit | tanpa slip gaji | Tanpa Deposit

Anda mungkin ada masalah berikut kan ?

Nak beli di kedai bayar bulan-bulan tapi ….

Tak ada kad kredit

Tak ada slip gaji

Hari ini, masalah diatas, bukan lagi masalah.

Kerana sk magic dengan koloborasi bersama samsung menawarkan peluang yang sangat susah untuk anda dapatkan di kedai.dengan serendah RM 119 bulanan, anda boleh memiliki sebuah penghawa dingin yang baru di bawah tanpa perlu slip gaji, kad kredit mahupun sebarang bayaran deposit !

samsung WindFree™ Premium Plus, 2.0HP

Menarik bukan ? Rasa nak tempah sekarang juga sebab tak banyak syarat.. Lepas tu bayaran bulanan pula murah sangat. susah nak dapat macam ni !

Miliki Hari Ini Dengan Bayaran Bulanan Serendah RM 119 !

tanpa kad kredit | tanpa slip gaji | Tanpa Deposit

Jom kita tengok  kelebihan penghawa dingin samsung WindFree™ Premium Plus, 2.0HP

samsung WindFree™ Premium Plus, 2.0HP

jimat elektrik

WindFree™ Cooling

penjimatan elektrik sehingga 77% berbanding penghawa dingin yang lain dengan fungsi WindFree™ Cooling.

jadi tidak perlu risau bil elektrik melambung kalau pasang air cond bila anda menggunakan penghawa dingin samsung WindFree™ Deluxe, 1.0HP ini.

AI auto cooling

dengan AI auto cooling sistem akan mengoptimumkan secara automatik pelbagai mode dengan menganalisi keadaan bilik dan corak penggunaan anda.Berdasarkan suhu pilihan anda,ia secara automatik bertukar kepada mod yang paling sesuai untuk mengekalkan keadaan optimum.

Lebih Senyap dan penjimatan tenaga sebanyak 73%

Digital Inverter Boost

Jimatkan bil elektrik anda dengan teknologi Digital Inverter Boost yang sangat cekap tenaga.Digital Inverter Boost akan mengekalkan suhu yang dikehendaki disamping dilengkapi dengan neodymium magnets dan Twin Tube Muffler, menjadikan penghawa dingin ini lebih berfungsi dengan cekap,senyap dan tahan lebih lama.digital inverter boost akan mengurangkan penggunaan tenaga sehingga 73%.

WindFree™ Good Sleep

Mode WindFree™ Good Sleep memberikan suasana yang ideal untuk tidur – tanpa aliran udara sejuk yang tidak menyenangkan. Pengawalan suhu oleh fungsi WindFree™ Cooling membantu anda tidur dengan cepat, nyenyak dan selesa.

penyejukan yang lebih cepat

Fast Cooling

Teknologi Digital Inverter Boost akan menyejukkan udara 43% lebih pantas sekaligus menjadikan setiap sudut bilik anda lebih cepat sejuk.dengan Reka bentuk yang terdiri dari kipas yang 15% lebih besar, salur masuk 18% lebih lebar dan bilah 31% lebih lebar menjadikan air sejuk tersebar lebih jauh dan lebih luas, mencecah sehingga 15 meter.

Kawal dari jauh pada bila-bila masa, di mana sahaja

SmartThings

Kawal penghawa dingin di rumah anda pada bila-bila masa dan di mana sahaja dengan aplikasi SmartThings.

dengan aplikasi ini,anda boleh mengawal dan memantau penghawa dingin dari jauh dengan smartphone anda.pelbagai fungsi dan tetapan yang anda boleh guna dan kawal melalui aplikasi ini.

pembersihan secara automatik

Auto Clean (3 Steps)

tak perlu lagi melakukan pembersihan secara manual,kerana dengan penghawa dingin samsung WindFree™ Deluxe ini dilengkapi dengan sistem auto clean yang akan membersihkan bahagian dalaman penghawa dingin anda secara automatik.

lebih senyap

tidak seperti penghawa dingin yang lain yang menghasilkan bunyi yang kuat dan tidak menyenangkan,penghawa dingin samsung WindFree™ Deluxe ini beroperasi tanpa mengeluarkan bunyi yang akan mengganggu kenyamanan anda.

Wide airflow with 4way auto swing

4way Swing

anda dapat mengawal arah angin sama ada atas/bawah,kiri/kanan mengikut arah yang anda inginkan menggunakan alat kawalan jauh

spesifikasi samsung WindFree™ Deluxe, 1.0HP

Energy Efficiency

EER (Cooling, W/W)
3.47 W/W

EER (Cooling, Btu/hW)
11.84 Btu/hW

CSPF
5.33

Energy Star Rating (Cooling)
5 Star

Capacity

Capacity (Cooling, Btu/hr)
18000 Btu/hr

Capacity (Cooling, Min – Max, Btu/hr)
5,200 ~ 22,500 Btu/hr

Capacity (Cooling, kW)
5.28 kW

Capacity (Cooling, Min – Max, kW)
1.52 ~ 6.59 kW

Noise Level

Noise Level (Indoor, High/Low, dBA)
43 / 26 dBA

Noise Level (Outdoor, High/Low, dBA)
52 dBA

Electrical Data

Power Source(Φ/V/Hz)
1 / 220-240 / 50

Power Consumption(Cooling, W)
1520 W

Operating Current(Cooling, A)
7.2 A

Air Flow

Air Direction Control (Up/Down)
Auto

Air Direction Control (Left/Right)
Auto

Air Flow Control Step (Cool/Fan)
5/4

Air Purification

PM 1.0 Filter
No

Tri Care Filter
Yes

Easy Filter Plus (Anti-Bacteria)
Yes

Auto Clean (Self Cleaning)
Yes

Convenience

SmartThings
Yes

AI Auto Cooling
Yes

Motion Detect Sensor
No

Filter Cleaning Indicatior
Yes

Indoor Temp. Display
Yes

Display On/Off
Yes

Beep On/Off
Yes

24-Hour Timer
Yes

Auto Changeover
No

Auto Restart
Yes

Operating Mode

Auto Mode
Yes

Fast Cool
Yes

Good Sleep
Yes

Eco Mode
Yes

Dehumidification
Yes

Fan Mode
Yes

Quiet
Yes

smart

WiFi Embedded
Yes

pelan pembayaran

sk magic samsung washer ditawarkan dengan 2 pelan pembayaran sewa bulanan

tak perlu kad kredit

tak perlu slip gaji

Lite (2.0 HP)

RM 119
00
Monthly
  • Sewa Beli Selama 5 Tahun
  • Waranti 5 Tahun

Basic (2.0 HP)

RM 139
00
Monthly
  • Sewa Beli Selama 5 Tahun
  • Waranti 5 Tahun
  • major servis setiap 18 bulan

Special (2.0 HP)

RM 149
00
Monthly
  • Sewa Beli Selama 5 Tahun
  • Waranti 5 Tahun
  • Minor Service Setiap 6 Bulan
  • major servis setiap 18 bulan