peluang keemasan untuk anda Miliki Pengering Pakaian Serendah RM109.00 /Sebulan

musim hujan ni,pakaian yang dibasuh lambat betul kering.bau pun hapak.teringinnya nak ada dryer sebuah.Tapi...

tapi bajet tak ada lagi nak beli cash

Jangan sedih-sedih ! dengan serendah RM 109 sebulan, anda sudah boleh memiliki sebuah dryer baru yang lebih power beserta 5 tahun servis !

tanpa kad kredit | tanpa slip gaji | Tanpa Deposit

Anda mungkin ada masalah berikut kan ?

Nak beli di kedai bayar bulan-bulan tapi ….

Tak ada kad kredit

Tak ada slip gaji

Kena bayar deposit pulak

Hari ini, masalah diatas, bukan lagi masalah.

Kerana sk magic dengan koloborasi bersama samsung menawarkan peluang yang sangat susah untuk anda dapatkan di kedai.dengan serendah RM 109 bulanan, anda boleh memiliki sebuah pengering pakaian yang baru di bawah tanpa perlu slip gaji, kad kredit mahupun sebarang bayaran deposit !

samsung Heat Pump Dryer, 9KG

Menarik bukan ? Rasa nak tempah sekarang juga sebab tak banyak syarat.. Lepas tu bayaran bulanan pula murah sangat. susah nak dapat macam ni !

Miliki Hari Ini Dengan Bayaran Bulanan Serendah RM 109 !

tanpa kad kredit | tanpa slip gaji | Tanpa Deposit

SAMSUNG heat pump dryer Didatangkan dengan 2 model

Fungsi

SAMSUNG heat pump dryer inox

SAMSUNG heat pump dryer white

Jom kita tengok  kelebihan Samsung Heat Pump Dryer, 9KG Ini

Fungsi samsung Heat Pump Dryer, 9KG

Pengeringan Pintar

keringkan pakaian anda dengan mudah dengan teknologi kawalan AI.

A+++ Efficiency.jimat Elektrik

A+++ Energy Efficiency With Heat Pump Technology

dengan teknologi heatpump , akan memastikan penggunaan elektrik yang optimum sekaligus menjimatkan bil elektrik anda semasa proses pengeringan dengan samsung Heat Pump Dryer ini.

anda tidak perlu risau bil elektrik melambung jika menggunakan samsung Heat Pump Dryer ini

hygiene Care Untuk Membasmi Bakteria

hygiene care

hygiene care cycle antara fungsi yang dilengkapi bersama samsung heat pump dryer ini akan membasmi hampir 99% bakteria dan kuman.pakaian anda bukan sahaja bersih,tetapi bebas dari kuman dan bakteria.

pintu yang boleh dibuka 2 arah

pintu samsung heat pump dryer ini boleh dibuka dengan 2 cara.Dari kiri atau kanan megikut kesesuaian susun atur ruangan rumah anda.

Pakaian Tak Akan Berkedut.juga Tak merosakkan pakaian

Fungsi Wrinkle Prevent

pakaian yang dikeringkan bebas dari kedutan.gunakan wrinle prevent mode semasa pengeringan dan anda akan tersenyum melihat pakaian anda langsung tidak berkedut seperti menggunakan pengering pakaian yang lain.

pengeringan pintar

Fungsi OptimalDry

optimalDry menggunakan 3 sensor untuk memantau tahap kelembapan serta mengawal dan mengubah masa pengeringan yang diperlukan.jadi kerja mengeringkan pakaian anda menjadi lebih pantas dan menggunakan jumlah tenaga yang minima.selain itu,ianya menghalang pakaian anda dari rosak.

Menghilangkan Bau Pakaian

teknologi air wash

segarkan pakaian anda tanpa perlu dibasuh, dicuci dengan air panas,scrubbing atau menggunakan sebarang pencuci pakaian.teknologi air wash akan menghilangkan bau pada pakaian dan menjadikan pakaian anda lebih berbau segar.

udara panas melalui fungsi air wash akan menghilangkan segala bau-bau yang tidak menyenangkan pada pakaian anda.hasilnya, pakaian anda seeprti dicuci dengan cara dry-cleaned di dobi.Pakaian anda juga akan bertahan lebih lama.

pengeringan yang pantas

quick dry 35′

pakaian anda kini akan kering dengan lebih pantas.dengan fungsi quick dry 35′ ianya dapat Mengeringkan pakaian yang kurang dari 1kg dalam hanya 35 minit sahaja.

servis percuma selama 5 tahun

anda akan menerima 5 tahun servis percuma secara berkala untuk memastikan dryer anda sentiasa berada dalam keadaan yang terbaik.

Setiap 6 Bulan

Clean 2 in 1 Filter

Drum Disinfection

C lean Exterior

Remove Dust From Heat Exchanger

Setiap 18 Bulan

Change 2 in 1 Filter

Premium Inspection

tanpa kad kredit | tanpa slip gaji | Tanpa Deposit

spesifikasi samsung heat pump dryer white

Star Rating/Penjimatan Elektrik

5 Bintang

Kapasiti (kg)

9 kg

Drying Temperature

1 (Gently Drying), 2 (Standard
Drying) & 3 (Large & Thick)

Dryer Technology

Heat Pump

Motor Warranty

20 tahun

Warranty Produk

5 tahun

Dryer Program

18

Key Features

  • Heat Pump Technology
  • Magical 60 C & 360 Air Holes
  • 2 in 1 Filter
  • AI Control
  • Intelligent Dry by Optimal Dry

pelan pembayaran

sk magic samsung washer ditawarkan dengan 2 pelan pembayaran sewa bulanan

tak perlu kad kredit

tak perlu slip gaji

Lite (Dryer White)

RM 109
00
Monthly
  • Sewa Beli Selama 5 Tahun
  • 5 Tahun Servis
  • Waranti 5 Tahun Sahaja, Tiada Servis

Basic (Dryer White)

RM 129
00
Monthly
  • Sewa Beli Selama 5 Tahun
  • 5 Tahun Servis
  • Waranti 5 Tahun
  • major servis setiap 18 bulan

Special (Dryer White)

RM 139
00
Monthly
  • Sewa Beli Selama 5 Tahun
  • 5 Tahun Servis
  • Waranti 5 Tahun
  • minor servis setiap 6 bulan
  • major servis setiap 18 bulan